Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
2019
28293031123
45678910
11121314151617
18192021222324
2526272829301

RSS

Blogi

Täältä Blogista löytyy kaikki Lumikukkaa koskeva tärkeä tiedote tai esimerkiksi uusista liittyneistä ilmoitus, myös tapahtumat ilmoitetaan täällä. Kannattaa vilkaista blogiin kerran viikossa!

 Suntuubin lopettaminen
11.05.2019 17:54 | ~ Pajunkissa

Suntuubin lopettaminen

Nyt on aika kertoa teille ikävä uutinen ( moni kyllä varmaan tietää tämän, mutta kerron täällä nyt kuitenkin ). Eli niinkuin otsikosta voi huomata, Suntuubi.com lopettaa 30.6.2020. Toki aikaa on vielä päälle vuosi siirtää kaikki sivut, mutta onhan se kuitenkin ikävä uutinen kaikille sivuille, joiden hostina on Suntuubi.com

Mitä, miksi Suntuubi lopettaa?

Niin, todella hyvä kysymys. Suntuubin lopettamisesta ei ole minulla enempää tietoa. Syyhän voi olla vaikka mikä vain. Luulen kyllä, että Suntuubi lopettaa ilmaisuuden takia. Suntuubi.com:issa oli muistaakseni pari ominaisuutta, jotka pystyi ostamaan, mutta ilmeisesti kukaan ei ostanut niitä tarpeeksi, eikä resurssit riittänyt, eli niin sanotusti rahaa tuli liian vähän. 

En ole kuitenkaan tästä varma, mutta uskoisin, että tämä on yksi syy. Toivon todella, että kaikki löytävät sivuilleen uuden hostin, ja siellä on mukavaa pitää sivua - ilman pelkoa uuden hostin lopettamisesta.

Mitä Lumikukalle käy?

Haluaisin itse myös löytää mieluisen hostin, mutta mikään tähän mennessä ei ole ollut kiva, syynä esimerkiksi tylsä ulkoasu ( ulkoasua ei voi itse säätää, sen voi valita alussa, muuten sitä ei voi muuttaa ) ja myös vieraskirja-ominaisuuden puute. 

Yritän vielä etsiä. Olen kyllä löytänyt erään maksullisen hostin, mutta ei olisi kuitenkaan kivaa alkaa maksamaan yksien sivujen takia monia euroja kuukaudessa.

Ja jos uutta itsellenikin mukavaa hostia ei löydy, Lumikukka lopettaa toimintansa 30.6.2020, ja toivotaan, että ennen sitä moni liittyisi tänne ja tämä roolipeli lähtisi edes sinne asti kunnolla käyntiin!

Tässäkö oli kaikki uutiset?

Ei tosiaan, on iloisiakin uutisia. Olen nimittäin asentanut uuden ulkoasun, jonka löysin Captured World:ista, ja tämän kokonaisuus vaikuttaa ihanalta, joten loppuenlopuksi päädyin tähän.

Liittyminen avautuu todella siis pian, ja kaikki kategoriat ovat viimeistelyä vaille valmiit! Minun täytyy vielä hieman säätää joidenkin sivujen kanssa, sillä uuden ulkoasun vaihtuessa kaikki tekstit eivät ole päivittyneet uuteen CSS-koodiin, joten joudun ne vielä muokkailemaan.

Lupaan pian saada kaiken valmiiksi, ja avaan pian liittymisenkin! Tervetuloa tutkiskelemaan sivuja ja ehkä myöhemmin liittymään!

( P.S. Vieraskirjassa saa kysellä linkinvaihtoa & yhteistyötä, sekä ehdotella mahdollisia hosteja, jotka eivät olisi maksullisia, mutta sisältäisivät Blogi sekä Vieraskirja -ominaisuuden ja mahdollisuuden laittaa oman ulkoasun & CSS-koodin )

~ Pajunkissa


 - ~ Pajunkissa | Kommentoi


©2019 Lumikukka - suntuubi.com